2011 m. gegužės 1 d., sekmadienis

Kas bendro tarp GMD ir elektros srovės?

Elektros srovė – kryptingas elektringųjų dalelių judėjimas, tai fizikinis reiškinys, energijos forma, gaunama iš tam tikro elementariųjų materijos dalelių judėjimo. Pati elektra apibrėžimo neturi :)

Elektra, Elektra… be jos mes kaip be rankų. Elektros reikia pasikrauti savo muzikos grotuvą, kompiuteris be jos neveikia, o sugedus gatvės žibintui tampa sunku grįžti namo ir kartais net kiek pavojinga. Bet ne apie Vilniaus gatvių apšvietimą mes čia. Daugybė GMD dalyvių mūsų klausia „Iš kur gauti elektros?“. O mes kaip sugedęs telefonas nuolat atsakome: „Muzikantai grojantys per GMD elektros ieškosi patys“. 


Daugelis piktinasi ir kaltina GMD organizatorius dėl to, kad muzikantai neaprūpinami elektros energija, bet juk gatvės muzikos scena yra pati gatvė, apšvietimas yra saulės šviesa, o įgarsinimas – miesto šurmulys.
GMD pilna netikėtumų, spontaniškos nuotaikos ir improvizacijų. Gerbiame ir palaikome visus muzikantus, tiek smuiku grojančią mažą mergaitę Sereikiškių parke, tiek Dj’us Vokiečių gatvėje. Visi mums svarbūs! Tačiau tokia jau ta GMD, šventės metu muzikantai patys turi „susimedžioti“ elektros energijos šaltinį, toks jau tas gatvės dėsnis. Draugai, muzikantai – gyvenkime draugiškai! Sėkmės visiems, beieškantiems elektros!

p.s. turime gerą žinią elektros medžiotojams - kino teatras "Pasaka" vaišins muzikantus elektra, susisiekite su kino teatro administracija arba tiesiog užsukite pas juos ir pasikalbėkite.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą