2011 m. gegužės 4 d., trečiadienis

Kas vyksta Šiaurės vakarų Lietuvoje - Mažeikiuose?



GMD koordinatorių Mažeikiuose nuotr.
Mažeikiuose GMD organizuojama jau trečią kartą iš eilės. Pirmus du metus šventę organizavo vienas Egidijus, slapyvardžiu Miestomeras, na o šiais metais jam talkina darni komanda, sudaryta iš aštuonių charizmatiškų asmenybių. Jie yra aktyvūs, idėjų sklidini žmonės, kurie ateityje Mažeikius garsins kultūros srityje. Mažeikių savivaldybė pinigėlių tokioms šventėms neturi, tačiau savivaldybės atstovai padeda GMD koordinatoriams Mažeikiuose ieškoti gerųjų verslininkų, galinčių šiek tiek finansiškai paremti. 
GMD koordinatorių Mažeikiuose nuotr.

Pirmaisiais ir antraisiais metais GMD Mažeikiuose dalyvavo gausus muzikantų būrys (100 – 150 žmonių). Jie atstovavo labai skirtingus muzikos stilius, neįmanoma išskirti nė vieno., visi buvo savaip žavūs. Kiekvienas klausytojas galėjo rasti sau artimos muzikos.

GMD yra svarbi šventė ne tik klausytojams, tačiau ir Mažeikių menininkams, kaip sako Miestomeras: „Aš pats esu muzikantas, ir bet kokia muzikinė šventė yra Šventė. Man asmeniškai pačiam labai patinka susitikti su muzikantais, su jais pakalbėti, nes kiekvienas unikalus... Menininkai pagerinti žmonės, ar ne taip? :D“ GMD koordinatoriai Mažeikiuose tiki, kad GMD „apjungs Mažeikių miesto ir rajonų bendruomenes, pakels visiems ūpą, tikėti savimi ir tas Gerumo ir Nuoširdumo kupolas buvęs praeitas šventes, bus ir šiemet“.
GMD koordinatorių Mažeikiuose nuotr.

GMD komunikacijos komanda pastebėjo mažeikiškių puikų darbą komunikuojant GMD šventę. Šaunuoliai! Taip ir kitais metais!

Gero oro Jums ir visiems mums!!!

Daugiau informacijos šiuose interneto šaltiniuose:
GMD koordinatorių Mažeikiuose nuotr.
GMD koordinatorių Mažeikiuose nuotr.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą