2011 m. gegužės 4 d., trečiadienis

Muzikantams ir klausytojams GMD 2011 HOROSKOPAI

AVINAS
Muzikantas: Esate užsispyrėliai, per kliūtis drąsiai žingsniuojantys penkiamyliais batais, Gatvės muzikos dienoje tiesiog žaižaruosite energija, klausytojams atskleisite save ir maloniai stebinsite paruoštomis ugningomis staigmenomis.
Klausytojas: Nors ir esate linkęs visada kalbėti tiesiai ir veikti ilgai negalvodamas, GMD būsite pakankamai tolerantiškas įvairiems muzikos stiliams, o savo mėgstamos muzikos atlikėjams atnešite didžiulį krepšą saldainių.


JAUTIS
Muzikantas: Esate stipriai žemę po kojomis jaučiantis muzikantas. Nors paprastai sunku Jus išjudinti, per GMD atsiskleisite kitomis spalvomis: klausytojus žavėsite savo entuziazmu ir jausmingumu. Abejingų nepaliksite.
Klausytojas: Jūsų įprastas racionalumas gegužės 7-ąją bus pamirštas: sužavėti nuostabių muzikos garsų Jūs glėbiais rinksite lauko gėles, kurias išdalinsite pirmiems sutiktiems dainorėliams.

DVYNIAI
Muzikantas: Aplinkiniai dažnai kartoja, kad esate smulkmeniški? Tačiau, kas čia blogo? Preciziškai atliksite suplanuotus kūrinius. Jūsų paklausyti GMD ateis ne tik visi draugai, tačiau ir naujų pažinčių nemažai užmegsite.
Klausytojas: Gegužės 7-ąją dieną turėsite energijos užtaiso ne tik paklausyti visų mieste grojančių muzikantų, bet ir pabendrauti su daugeliu iš jų.

VĖŽYS
Muzikantas: Būdami geraširdžiai, savo klausytojams ir paskutinį mediatorių atiduosite, negailėsite nieko. Pasirodymo metu eksperimentuosite ir kelis „gabaliukus“ atliksite ekspromtu. Su gerbėjais gegužės 7-ąją būsite 100 procentų ir už tai jie Jums atsilygins keleriopai.
Klausytojas: Nuotaika gera garantuota, tereikia atsikelti (kad ir kaip sunku bus) ir lėkti gatvėmis, kuriose muzika glostys Jūsų ausis. Muzikantus apglėbsite komplimentais ir žavia šypsena.

LIŪTAS
Muzikantas: Nusiteikite būti dėmesio centre, pratinkitės prie minties, jog būsite apsuptas didžiulės minios ir fotoaparatų blykstės „perspjaus“ saulę.
Klausytojas: Kaip dera Liūtams, prieš išeidamas į GMD pasipuošite, išsitrauksite taip saugomus išeiginius džinsus ir kedukus, tačiau neužsimirškite: prie veidrodžio nepraleiskite visos dienos, nes GMD nori pamatyti Jūsų vidinį ir išorinį grožį.

MERGELĖ
Muzikantas: Jūs apie viską pagalvosite – patogiai įsirengsite muzikos vietą, pasirūpinsite užkandžiu ir gaiviaisiais gėrimais. Būsite pasiruošęs ilgai koncertuoti. Nuolatos siekiate tobulybės, tai ir gegužės 7-ąją būsite savimi: iki smulkmenų apgalvoję pasirodymo eigą ir puikiai nusiteikę.
Klausytojas: Jau iš anksto radote draugų, su kuriais kartu keliausite į GMD. Tik išaušus gegužės 7-osios rytui, lauksite muzikantų pasirodymo. Kadangi esate smalsus žmogus, tikėtina – norėsite pamatyti visus pasirodymus – tam Jums prireiks ypatingos ištvermės.

SVARSTYKLĖS
Muzikantas: Būsite patys sau labai kritiški, tačiau nereikia perlenkti lazdos, menkos klaidelės klausytojai nepastebės, o Jūs dėl jos nesugraužkite. Apžvelkite visumą, o ne koncentruokitės į smulkmenas. Nors ir kaip pavydu būtų – pagirkite puikiai grojančius kolegas muzikantus.
Klausytojas: Jums gyvenime labai svarbu harmonija ir estetika plačiąja prasme. Tad vertėtų prieš renginį pasidomėti grupėmis, kurių pasiklausyti būtų įdomu ir kurios atitiktų Jūsų pasaulėžiūrą. Tačiau jei to ir nepadarysite, galėsite visų paklausyti šiek tiek, ir grįžti prie labiausiai patikusios.

SKORPIONAS
Muzikantas: Jūsų aistringumas virs klausytojus „užvedančia“ energija. Abejingų nepaliksite – arba Jus pamils, arba nekęs, tačiau tikrai atkreips dėmesį visi. Jums kliūčių GMD metu nenusimato, jei ir kokie nesklandumai nutiks, šaltu ir racionaliu protu viską išspręsite.
Klausytojas: Prieš eidamas į GMD, gerai pavalgykite, kaupkite jėgas, nes jų daug neteksite šokdamas į ritmą. Jus suprasti gali tik nedaugelis žmonių, tikėtina, kad kažką nutrūktgalviško iškrėsite ir GMD metu.

ŠAULYS
Muzikantas: Kuklumu nepasižymite, tad apie Jūsų pasirodymą GMD žino ne tik draugai ir pažįstami. Visi, ką kvietėte atvykti Jūsų paklausyti – šventėje pasirodys. Jų ir praeivių dėmesys Jus sušildys ir šią dieną prisiminsite ilgam. Nereikia Jums patarti tausoti energiją Jūsų suplanuotiems smagiems kūriniams – energijos trūkumo niekuomet nejaučiate!
Klausytojas: Jūs tas žmogus, kuris suorganizuos didžiulį puikiai nusiteikusių draugų būrį. Draugai Jumis pasitiki ir seks klausyti visų, Jūsų išrinktų muzikantų pasirodymų. Nors į šventę išeisite kaip klausytojas, labai tikėtina, kad prisijungsite prie muzikuojančių ir pademonstruosite artistinius sugebėjimus.

OŽIARAGIS
Muzikantas: Kad ir esate nerealus muzikantas, nepamirškite ne tik groti, bet ir bendrauti su auditorija. Jauskite grįžtamąjį ryšį ir pagal jį koreguokite savo pasirodymą. Nors esate labai šiltas, bendraujantis žmogus, daugeliui atrodo, jog prie Jūsų sunku prieiti, tad nebijokite atsiskleisti ir parodyti savo gerąsias savybes. Neabejotinai būsite įvertinti.
Klausytojas: Gerdamas kavą GMD, būkite atsargus: nešokinėkite pilnu puodeliu kavos, nes nusiplikysite ir šiaip kavos dėmės atrodo nelabai patraukliai. Kartais Jus kaltina šaltumu, pasistenkite marmurinę kaukę palikti namie, o vietoj jos pasiimkite foto aparatą – kad ir vėliau galėtumėte pasidžiaugti gražiomis GMD akimirkomis.

VANDENIS
Muzikantas: Esate idėjų generatorius ir naujovių skleidėjas. Staigmenas GMD klausytojams jau paruošėte iš anksto, belieka jas profesionaliai pateikti. Kaip Jums įprasta, per GMD taip pat trykšte trykšite gyvenimo džiaugsmu ir spinduliuosite optimizmą.
Klausytojas: Jūsų dėmesio pakaks visiems – ir senukui grojančiam lūpine armonikėle, ir populiarios ir sunkiosios muzikos atlikėjams. Esate iš prigimties smalsus ir žingeidus, neabejotina, jog bus įdomu paklausyti daugelio atlikėjų ir su jais įsiamžinti nuotraukose J

ŽUVYS
Muzikantas: Publiką ir aplinką jaučiate puikiai. Per GMD maloniai nustebinsite klausytojus, įsigysite dvigubai daugiau gerbėjų, nei turite dabar.
Klausytojas: Būsite puikiausias klausytojas, negailėsite aplodismentų bei komplimentų. Esate svajotojas, tad GMD Jums sukels daug minčių. Į tikrąsias vertybes pažvelgsite iš naujo. Dar kurį laiką po GMD gyvensite filosofijoje ir visas gyvenimas atrodys kaip sapnas. Įsitikinsite, kad dvasiniai dalykai kur kas svarbesni nei materialūs.

1 komentaras:

  1. Šaulys tikrai "suorganizuos didžiulį puikiai nusiteikusių draugų būrį" ir "labai tikėtina, kad prisijungs prie muzikuojančių" :D

    AtsakytiPanaikinti