2011 m. balandžio 5 d., antradienis

Dėmesio fotografams ir video kūrėjams: kuriam GMD akimirkų aruodą!

Kad neprailgtų laukti gegužės 7-osios, kviečiame visus Gatvės muzikos dienos žiūrovus ir dalyvius pasidalinti savo užfiksuotomis akimirkomis. Ar pamenate, kokia buvo pirmoji GMD? Kokie muzikantai tuomet grojo? Kasmet vykstančioje šventėje dalyvauja šimtai muzikantų, grojančių įvairiausius stilius, bet kas dabar pamena, kad ir pernai grojusiuosius S. Moniuškos skverelyje? Interneto erdvėje yra daugybė nuotraukų ir video iš GMD, bet kaip jas visas „sužvejoti“?


Siūlome visiems sprendimą - Gatvės muzikos dienų nuotraukas talpinti Flickr albume, o video  - Youtube (o nuorodą atsiųsti mums!). Tikimės sulaukti daugybės Jūsų nuotraukų ir video (iš praėjusių ir šių metų GMD), kuriose įamžintos smagiausios ir muzikaliausios GMD spalvos. Keldami nuotraukas į Flickr ir video į Youtube nepamirškite pažymėti metų ir kitos informacijos (miesto, grupės pavadinimo, muzikanto vardo ar pan.) – nepatingėkite!

Nuotraukomis galite pasidalinti šioje Flickr grupėje. Neišsigąskite, jei nuoroda neatsidarys - nuotraukas į Flickr gali kelti tik vartotojai, turintys Gmail bei Yahoo pašto dėžutes (jei neturite profilio Flickr jį galite greitai susikurti), o tiems, kurie neturi minėtųjų puslapių el. pašto dėžučių - siūlome nuotraukomis dalintis Facebook.

Taip pat kviečiame dalintis ir video medžiaga. Visus nufilmuotus video kviečiame kelti į Youtube ir siųsti filmukų nuorodas į gatvesmuzika.pr@gmail.com, tuomet Jūsų video atsidurs Streetmusiciansday kanale.

Svarbu!
Fotografai ir filmuotojai, pateikdami kūrinius, prisiima atsakomybę, jog jie yra šių kūrinių autoriai. Taip pat autoriai garantuoja, kad pateikiamų kūrinių neturtinės ir turtinės teisės priklauso patiems autoriams. Gatvės muzikos dienos organizatoriai pasilieka teisę neatlygintinai panaudoti atsiųstas fotografijas ir video, nurodydami autorių. Autoriaus sutikimu su šiomis sąlygomis laikomas duomenų patalpinimas į Flickr ar Youtube.

Iš anksto dėkojame Jums, mieli GMD draugai! Nepraleiskite nei vienos GMD akimirkos!

2 komentarai:

  1. Tekste kiek kreiva nuoroda į Flickr numesta.
    Naudokite šią:
    http://www.flickr.com/groups/1656593@N23/

    AtsakytiPanaikinti