2011 m. balandžio 20 d., trečiadienis

Mūsų dėmesio centre - šventė Vilkaviškyje

GMD koordinatorių Vilkaviškyje nuotr.
Gegužės 7-ąją Vilkaviškyje Gatvės muzikos diena vyks jau 3-iąjį kartą. Labai džiaugiamės, kad GMD koordinatoriams Vilkaviškyje pavyksta išvengti nesklandumų, nors, kaip jie teigia - finansinės paramos sulaukia tik simbolinės ir šį renginį Vilkaviškyje koordinuoja tik du žmonės.

Mūsų kolegos prisipažino, jog daugiausia džiaugsmo, stiprybės bei noro judėti į priekį suteikia didelis draugiškai ir muzikaliai nusiteikusių dalyvių būrys. Be to, buvo pažymėta, jog renginys jau yra tapęs miesto dalimi ir jo svarba neabejojama.

Kalbėdami apie ateities planus, GMD koordinatoriai užsiminė, jog planuojama sukurti atskirą svetainę Vilkaviškio GMD šventei. Tokiu būdu glaudesnis ryšys bus palaikomas su muzikantais ir klausytojais bei tikimasi geresnės informacijos sklaidos.

Praėjusiais metais Vilkaviškyje klausytojus džiugino 10 grupių ir 4 pavieniai atlikėjai. Tikimės, kad šiais metais Vilkaviškio mieste bus sulaukta dar daugiau entuziastingų muzikantų bei klausytojų.

Kalbėdami apie GMD metu skambantį muzikos stilių, mūsų kolegos vilkaviškiečiai minėjo, kad jų mieste renginio metu vieno dominuojančio stiliaus nėra, galima išgirsti kūrinių pradedant roku ir baigiant populiariąja muzika. Taigi, muzikos stilių įvairovė garantuota, kuri glostys skirtingų stiliaus gerbėjų ausis.

GMD koordinatorių Vilkaviškyje nuotr.
Praėjusiais metais visų muzikantų pasirodymai buvo savaip žavūs. Vilkaviškio gyventojai ir miesto svečiai puikiai įvertino šį renginį ir su nekantrumu laukia gegužės 7-osios.

Beje, koordinatoriai Vilkaviškyje nurodė, jog muzikantai ir kiti atlikėjai gali registruotis telefonu arba elektroniniu paštu. 
Kontaktus galima rasti šiuo adresu.




GMD koordinatorių Vilkaviškyje nuotr.
GMD koordinatorių Vilkaviškyje nuotr.
GMD koordinatorių Vilkaviškyje nuotr.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą