2011 m. balandžio 27 d., trečiadienis

Ukmergę užvaldė ROKAS!

GMD koordinatorių Ukmergėje nuotr.
GMD Ukmergėje bus rengiama trečius metus iš eilės. Ją organizuoja roko klubas „Rockmergė“. Šis klubas vienija apie 40 žmonių komandą, iš kurių daugelis – muzikantai. Taigi, jie patys žada ne tik organizuoti, bet ir groti. 


 GMD koordinatoriai Ukmergėje, kaip ir kiti miestai, daug darbo turi organizuojant elektros tiekimą muzikantams šventės metu ir pasirūpinti garso aparatūra. Liūdniausia tai, kad mūsų kolegos Ukmergėje susiduria su miestelėnų skepticizmu, o GMD Ukmergėje dar nėra tapęs miesto dalimi. Na, bet galime pasidžiaugti, kad miesto valdžia palankiai vertina šį renginį ir yra pasiruošusi priimti koordinatorius su jų problemomis ir klausimais. Kaip teigė koordinatoriai, GMD Ukmergėje yra tapusi ne tik muzikos, bet ir bendravimo šventė. 

Koordinatoriai prisipažįsta, jog sulaukia įvairių nuomonių: „Vieniems patinka, kitiems – tai dar vienas patriukšmavimas. Ukmergė konservatyvus miestas, ypač tai atsispindi garbaus amžiaus žmonėse. Bet jei yra atgarsių reiškia žmonėms ne vis vien. Tikimės, kad renginys liks kasmetiniuose miesto planuose“.

Praėjusiais metais GMD Ukmergėje dalyvavo 5 grupės ir 6 pavieniai muzikantai: „Dalyvauja ukmergiečių grupės bei "Rockmergės" klubo sukurti projektai: The Nominals, CHAIF project., Hurricane, Bjelle bei daugelis muzikuojančių ukmergiečių“, - teigė GMD koordinatoriai Ukmergėje. Nors šiame mieste dominuoja roko stilius, buvo ir kitokio stiliaus atstovų: nuo populiaraus muzikos stiliaus (pop) iki bardų. Šiemet ukmergiečiai turės ir reperių, ir DJ‘ų.

Ukmergės koordinatoriai neturi atskiro puslapio, skirto GMD renginiui jų mieste, tačiau norintieji, daugiau informacijos gali rasti organizatorių puslapyje http://www.rockmerge.lt/ arba http://www.facebook.com/rockmerge 


Kviečiame pasižiūrėti GMD koordinatorių Ukmergėje video kvietimą nepramiegoti GMD! Ateikit, lauksim!

3 komentarai: