2011 m. balandžio 13 d., trečiadienis

Metas muzika sudrebinti Telšius!

GMD Telšiuose, 2010 m.
Ar nesmalsu, kaip sekasi organizuoti Gatvės muzikos dieną Žemaitijoje? Pakalbinome šventės organizatorius Telšiuose. Ir ką jūs manot? Pasak koordinatorės Giedrės Kavaliauskaitės, nors GMD organizuojama jau trečią kartą, vis dar sunku išjudinti žemaičius ir pasikviesti dalyvauti „tiesiog“ gatvėje. Palaikom Telšius visom keturiom ir važiuojam parodyti, kaip smagu muzikuoti gatvėje!


Atrodytų, mažame miestelyje šventę suorganizuoti daug lengviau. Vis tik tai tampa labai sudėtinga, kai šventės nepalaiko vietinė valdžia. Mielieji, negi jūs geri tik prieš rinkimus?

Kaip teigia Giedrė, Gatvės muzikos diena – svarbi šventė jauniems Telšių žmonėms, nes jaunimas naudojasi kiekviena proga nesišlaistyti gatvėmis, o kur nors nueiti. Matote, šventės čia tikrai reikia!

„Praėjusiais metais mokėme liaudies šokių, visi mielai įsijungė,“ – dalijosi įspūdžiais Giedrė. Pasak jos, populiariausias gatvės muzikos stilius Telšiuose – rokas. O ko sulauksime šiemet? Netrukus prasidės GMD registracija Telšiuose, tad nesnauskite!

Sėkmės organizatoriams, o telšiškiams – daugiau muzikinės drąsos :)

2 komentarai:

  1. Šiame puslapyje rasite Telšių miesto koordinatorės duomenis http://www.gatvesmuzika.lt/lt/koordinatoriai
    Registruokitės! Būkit aktyvūs!

    AtsakytiPanaikinti